TRÄNING & MASSAGE

LEV LIVET FULLT UT

VIVA LA VITA

TRÄNING

 

KRAFT • RÖRLIGHET • STILLHET

 

SOMA MOVE är en unik helkroppsträning utan redskap som sker barfota på en yogamatta.

Under 45 minuter flödar du genom 4-6 förbestämda mönster av rörelser som upprepas i era repetitioner tills svetten lackar.

Träningen förbättrar både mobilitet och styrka och stimulerar till en kropp i balans och ett sinne i närvaro.

 

De som deltagit under åren har bland annat uttryckt att de

• ”får allt i denna träning” • ”känner sig naturliga och smidiga” • ”får mindre ont”

 

Jag som instruktör är examinerad och licenserad och får regelbundet nya uppdaterade program att följa.

Konceptet är svenskt och utformat av en sjukgymnasten, fascia- och mobilty experten Linus Johansson och den holistiska tränaren, yogaläraren och dansaren Cecilia Gustafsson.

ANNAN TRÄNING

Personligen blandar jag träning av olika slag. Jag springer, gärna i skog och mark där underlaget är kuperat men ofta mjukt. Finns det snö åker jag gärna längdskidor och vid snöbrist blir det rullskidor. Cykling har blivit en alltmer återkommande träningform med anledning av de ganska skonsamma rörelsemönstren. Yoga och olika styrkepass blir det också mellan varven av snorsport:)

DET VIKTIGASTE ÄR ATT LYSSNA PÅ KROPPEN, VAD DEN VILL OCH INTE VILL.

GÖR DU DET DEN VILL BRUKAR DEN BELÖNA DIG!

 

MASSAGE

ENERGI • ÅTERHÄMTNING • STILLHET

 

Massage är ett fantastiskt verktyg för att landa i vår egen kropp. Stressen rinner av, spänningarna i kroppen släpper, cirkulationen och energiflödet ökar och huvudet får vila. Viva La Vita har specialiserat sig på intuitiv avslappningsmassage, en massage där vi inte pratar utan lyssnar inåt.

VÅRDA KROPPEN -

DU BEHÖVER DEN

 

Tänk vad vår kropp gör för oss varje dag. Vilka otrolig mekanismer som finns i den. Vårda den. Du behöver den - varje dag......

Ofta är vi inte så schyssta mot varken kropp eller knopp. Vi kräver att de ska orka med vad än vi tar oss för. Men det funkar inte alltid. Till slut kanske mekanismerna visar oss att vi överutnyttjar våra resurser. Kanske genom trötthet, sömnsvårigheter, likgiltighet, minnesproblem, ångest, irritation, magproblem, spänningsvärk, nedsatt immunförsvar, tröst genomtill exempel nikotin, alkohol eller socker.

Massage kan vara ett sätt att stanna upp och lyssna inåt. Vad är det din kropp vill säga dig?

LADDA OM -

ÅTERHÄMTNING GER NYTT LJUS

 

Det finns tyvärr en trend idag där människan inte värderar lugn och återhämtning utan istället vill känna högintensiva positiva känslor som upphetsning, spänning med mera. Dessa högintensiva känslor, oavsett om det är negativa eller positiva, förbrukar ju energi – de ger inte återhämtning. Massage, meditation, andningstekniker och promenader i naturen är saker som positivt vårdar nervsystem, ger lugn och kan normalisera nivån av stresshormonet kortisol.

Genom bra återhämtning ger vi oss själva möjligheten att hantera kommande möjligheter, svårigheter och utamningar.

EN STUND -

FÖR BARA DIG

 

Att göra ingenting en stund. Att vara själv.

Är det svårt?

Vågar du koppla ner ner helt och hållet eller fastnar du i sociala medier eller TVns brus när du ska vila? Sociala medier är högintensiv uppgift som stjäl energi - bara så du vet;) Massage kan vara en god hjälp för den som har svårt att bara landa en stund. Känslan av avslappning tenderar att stanna kvar en stund vilket brukar ge en mycket skön vila.

 

Våga ge dig själv en stund i nuet!

 

RING ELLER SKICKA E-POST FÖR ATT BOKA TID:

 

INFO@VIVALAVITA

TEL: 0706 269 569

Tel: 0706 269 569 info@vivalavita.se instagram: VivaLaVita.se copyright @ All Rights Reserved