TJÄNSTER

LEV LIVET FULLT UT

VIVA LA VITA

VÅRA TJÄNSTER

 

ATT BLI STARK & VITAL • I BÅDE KROPP & KNOPP

 

Det är du som är ansvarig för ditt liv. Bara du som kan göra skillnad för dig, din hälsa och din vitalitet. Men ibland är det svårt att hantera livet och alla parallella påverkansfaktorer. Det är mycket, och många, som påverkar oss.

 

Att vara stark mentalt och fysiskt, att ha förmågan att vara närvarande i stunden, att kunna känna sina fysisk och psykiska gränser, är viktigt för att kunna hantera livet. Insikt kring begränsingar och förmågor hjälper oss att göra bra val, leda oss själva, leda andra och möta utmaningar och medgång på ett vitalt, vilsamt men ändå kraftfullt sätt.

 

VivaLaVita har som mission att hjälpa människor att få insikt kring och utveckla sin vitalitet och livsenergi. Att få människor att bli starka, både mentalt och fysiskt. Ett bra ord för att beskriva det vi menar med livsenergi och vitalitet är "PRANA". Prana betyder inom hinduismen livsenergi som flödar genom kroppen, ständigt pulserande......

För att hjälpa människor att utveckla sin prana ger Viva La Vita stöd genom samtal, avslappningstekniker, massage, andningstekniker, träning, inspirerar till fysiskt välmående och tipsar om mental träning.

 

 

VÄLKOMMEN ATT LÄSA MER!

Kontakta mig på info@vivalavita.se eller 0706 269 569

 

Tel: 0706 269 569 info@vivalavita.se instagram: VivaLaVita.se copyright @ All Rights Reserved