OM VLV

LEV LIVET FULLT UT

VIVA LA VITA

EXPERIENCE AWARENESS

OPENESS

 

Under de senaste 20 åren har jag intresserad mig för personlig utveckling och hälsa. Åren har innefattat både en fil.kand i Beendevetenskap med inriktning psykologi vid Linköpings Universitet, kurser och utbildning vid Fönebo Kursgård i Hälsingland samt en rad andra kurser och utbildningar inom personlig utveckling, coaching, organisationsutveckling, ledarskap och träning. Kurser och utbildningar har jag finansierat genom min ursprungliga profession inom kommunikation- och marknadsföringsbranschen där jag verkat både som egen företagare och som anställd.

 

Jag ser både det psykiska och fysiska som viktiga element i den personliga utvecklingen. Därför har jag anammat meditation och närvaroövningar som en central komponent på människors resa mot medvetenhet och kärlek. Fysisk träning är en annan viktig del som supportar resan mot total närvaro och som hjälper oss att klara påfrestningar vi utsätts för.

 

Mitt intresse att hjälpa andra kommer ur min egen historia. Redan i tonåren började jag bearbeta ätstörningar, överträning, prestationsångest och senare andra typer av problem som hindrade mig att leva fullt ut. Med de erfarenheterna i bagaget blandat med de kunskaper jag fått genom studier och kurser har jag under åren fått god förståelse för olika utmaningar olika indivder kan stå inför och vilka verktyg som kan komma till hjälp.

 

Jag låter insikter, intuition och värme stötta människor så de med klarare ögon kan se sina potential, sin längtan och eventuella hinder. Allt detta för att de ska kunna ta nya steg ut i livet, växa och upptäcka kärleken till sig själv och andra.

 

Välkommen att kontakta mig. Med vänlig hälsning // Malin Österström

 

 

Tel: 0706 269 569 info@vivalavita.se instagram: VivaLaVita.se copyright @ All Rights Reserved